Све категорије
EN
2004

Зхејианг РИЦХ Тецхнологи Цо., Лтд. је високотехнолошко предузеће специјализовано за производњу нових материјала и лепкова. Основана је 2004. године и углавном производи лепкове и производе везане за лепкове.

2008

Компанија је 2008. године основала одељење за „уради сам“ производе и као одговор на потребе развоја тржишта почела је да истражује нове материјале као што су ПЛА, материјали од целулозе, папир и фолије.

2010

У 2010. години компанија је остварила сарадњу са различитим факултетима и универзитетима у Нингбоу како би даље развијала и истраживала нове материјале. Истовремено је започео истраживање и развој лепкова и успешно развио различите формуле технологије заштите животне средине погодне за различите примене. Акумулативно добијена 3 патента за корисна модела за траке.

2012

2012. године, на основу компанијског тима за ламинирање етикета, рекламирање индустрије ламинирања за дугогодишњу дубоку култивацију и у комбинацији са дугогодишњим резултатима истраживања нових материјала и лепкова, званично је основана Лабел Нев Материалс Цо., Лтд., специјализована за истраживање и развој, производња и сервис фолија за прекомерно ламинирање, фолија за хладно ламинирање, термо ламинирајуће фолије и других производа за ламинацију.

ЛАБЕЛЕКСПО
ЕВРОПА 2023

ШТАНД: 8А75

ВРЕМЕ: 11-14 септембар

МЕСТО ОДРЖАВАЊА: Брисел Екпо, Брисел

1 Плаце де Белгикуе / Белгиеплеин 1, 1020 Брисел