Све категорије
EN

Компанија Увод

Нингбо Лабел Нев Материал Цо., Лтд. је повезан са Зхејианг РИЦХ Гроуп. РИЦХ Гроуп је основана 2004. године и фокусирала се на истраживање и развој и производњу нових материјала и полимерних лепкова.

Фабричка зграда компаније налази се у улици Фулонг бр. 77, округу приобалног економског развоја ЦиКси, ​​Зхејианг. Само сат времена вожње од луке Нингбо, ау оквиру 2-сатног економског круга Шангаја, превоз је веома згодан. Предузеће се простире на површини од око 40 ари, са радионицом од 26,000 квадратних метара, магацином од 5,224 квадрата, а имамо око 300 запослених.

Аутоматизација процеса производње омогућава да наш месечни производни капацитет достигне 300 милиона квадратних метара. Различите карактеристике и спецификације могу се прилагодити према захтевима купаца како би се у највећој мери задовољиле индивидуалне потребе корисника, формирајући провидну ламинацију, мат ламинацију, обичну траку за паковање, ултра прозирну траку за паковање, ПЕТ траку отпорну на високе температуре, траку за заштиту од филтрирања воде , специјалне траке и други производи, сви производи испуњавају РЕАЦХ, РОСХ, националне стандарде заштите животне средине и садржаја ВОЦ.

Лабел Нев Материалс Цо., Лтд. заговара управљање оријентисано на људе и хуманизовано. У складу са духом предузећа да „континуирано надмашујемо себе, упорна тежња за квалитетом“, пословним принципом „купац на првом месту, бољи квалитет, управљање интегритетом и боља услуга“, политика образовања запослених „учење да буде особа и учење радити ствари“, придаје велики значај изградњи корпоративне културе и унапређењу свеобухватног квалитета.

Лабел Нев Материалс Цо., Лтд. опслужује високо и домаће тржиште и инострана тржишта. Настављамо да одржавамо добру дугогодишњу сарадњу са познатим брендовима широм света јер тржиште препознаје квалитет свих наших производа, перформансе, цене и услуге.

ЛАБЕЛЕКСПО
ЕВРОПА 2023

ШТАНД: 8А75

ВРЕМЕ: 11-14 септембар

МЕСТО ОДРЖАВАЊА: Брисел Екпо, Брисел

1 Плаце де Белгикуе / Белгиеплеин 1, 1020 Брисел